Primera Conferencia internacional de geografies anarquistes

“En llínea amb el creixement progressiu de les geografies anarquistes, proposem una conferència internacional independent, a repetir en differents països cada 2 o 3 anys, per a crear un espai en què estudiosos i militants interesadxs en aquests temes puguin gaudir d’un intercanvi profund i fructuós, i presentar una oportunitat per a que els i les interessats en les geografies anarquistes i arraigats en moviments socials de major abast puguin intercanviar idees i fer connexions significatives.

La decisió de celebrar la primera d’aquestes conferències en la petita ciutat italiana de Reggio Emilia, on un moviment anarquista ben establert ja ha promogut jornades i publicacions sobre geografies anarquistes, és instrumental al objectiu principal, continuar un debat entre estudiosos i  militants des de diferents àrees culturals i lingüístiques, assegurant que el debat inclogui a moviments de base i situacions de militancia externa a la acadèmia.

Aquest congrès no és per a “anarquistes certificats”. Seràn benvinguts les contribucions crítiques sobre geografies, històries i conceptes anarquistes, així com les intervencions de movimemts de base, militants, acadèmics”.

Aquí la pàgina web del congrès (en anglès)

Atenció: El llimit per a enviar resums és el PRIMER DE FEBRER DE 2017!

Tot el material es en anglès; però per qui no es senti comod en aquesta llengua, es pot contactar la organització per a montar solucions alternatives.