Juan Granero

Nascut a Xàtiva (València) en 1993. Va cursar estudis de grau a la Universitat Catòlica de València (UCV). Graduat en Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona (UB), i Màster d’Antropologia i Etnografia a aquesta mateixa universitat.

Interessat en qüestions urbanes i d’antropologia religiosa. Ha dut a terme treball de camp a la ciutat de Barcelona i al País Valencià. Va defensar el seu TFG sota el títol “Música sin permiso: Apropiación y significación del espacio urbano a propósito del músico itinerante en el metro de Barcelona”.

Actualment treballa en el seu TFM, titulat provisionalment “Donde los santos fuman: Ritual y Subalternidad en un pueblo del interior valenciano”, en què tracta de reconstruir la història de la zona a través d’un emergent ritual festiu. És membre de diversos grups d’investigació a banda de Perifèries Urbanes. Entre ells: GREMHER de la Universitat de Barcelona i el Grup de Treball sobre Antropologia, Imatge i Cultura Visual (IVAC) de l’Institut Català d’Antropologia.