Around the world, around the world: INURA, EASA, AAG, IPSA

A principis de setembre es va fer a Atenes el 25é congrès de l’INURA, International Network of Urban Research in Action (Xarxa internacional d’investigació i acció urbana), sobre “Polìtiques urbanes transformatives”.

A novembre, a Lubljana es farà el Conveni de la xarxa d’antropologia aplicada de l’EASA – European Association of Social Anthropologists (Associació europea d’antropòlegs socials), sota al títol prometedor “Perquè el món necessita antropòlegs – temes que cremen del nostre planeta calent”.

I per anar més lluny, a finals de Març a San Francisco a la trobada annual de la Associació Americana de Geògrafs, hi haurà un panel amb el títol “Narrar el desplaçament: experències viscudes d’exclusions urbanes socials i espacials”. La call for papers estarà oberta fins al 15 d’octubre.

En canvi, el 7 d’octubre és l’últim dia per a presentar les comunicacions a la taula “Lluites i revoltes contemporànees a les ciutats del Mediterrani” al congrès de l’IPSA – International Political Science Association – que es farà al juliol a Istanbul.

Així que, no hi ha excuses! A treballar i a presentar que tenim que canviar aquest vell paradigma acadèmic: i els temps són propicis.